Γιώργος Ζαμπέτας και Γιώργος Νταλάρας – «Σιγά Σιγά»

  • 04/12/2022 19:06:34

Ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Γιώργος Νταλάρας φέρνουν στο σήμερα άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του αείμνηστου συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργου Ζαμπέτα, το «Σιγά Σιγά».

Δίνοντας συνέχεια στο έργο του παππού του, το οποίο μεταφέρει υπό το δικό του μουσικό πρίσμα, ο Γιώργος Ζαμπέτας (εγγονός) συναντά τον Γιώργο Νταλάρα, τον κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη που έχει βάλει τη δική του ιδιαίτερη σφραγίδα στην ελληνική μουσική, σε ένα τραγούδι που γοητεύει

Με τις χαρακτηριστικές πενιές του θρυλικού Γιώργου Ζαμπέτα και τις δυνατές ερμηνείες των δύο καλλιτεχνών, το «Σιγά Σιγά» γεφυρώνει το σήμερα με το χθες, μέσα από ένα κομμάτι σύγχρονο και με έντονες «θύμησες» από το παλιό λαϊκό τραγούδι. Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Το «Σιγά Σιγά» θα περιλαμβάνεται σ’ έναν ολοκληρωμένο και ιδιαίτερο δίσκο του Γιώργου Ζαμπέτα, με ακυκλοφόρητα τραγούδια του παππού του. Από το project, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen, έχει αποκαλυφθεί ακόμα ένα τραγούδι, το «Για Χάρη Του Βασιλικού», που ερμηνεύουν οι ίδιοι καλλιτέχνες.