Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κυκλοφορεί το νέο δίσκο «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες»

Ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ με υπογραφές από πλήθος καταξιωμένων δημιουργών θα μοιραστεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Το τελευταίο άλμπουμ της αγαπημένης ερμηνεύτριας ήταν το θεσπέσιο «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε» που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2015, σε συνθέσεις του χαρισματικού Μίνου Μάτσα και σε στίχους της εξαιρετικής Ελένης Φωτάκη.

Επρόκειτο για έναν κύκλο τραγουδιών που είχε ξεκινήσει να γράφεται για τη μεγάλη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου και έμεινε ανολοκλήρωτος, όπως έχουν επισημάνει οι ίδιοι οι δημιουργοί.

Τα τραγούδια τελικά βρήκαν στέγη και θαλπωρή στις ζεστές ερμηνείες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη που για ακόμα μία φορά απέδειξε ότι δεν υπάρχουν ταμπέλες και όρια για εκείνη. Το «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε» κατέκτησε μάλιστα την κορυφή του επίσημου IFPI Chart, δηλώνοντας εμφατικά ότι το ποιοτικό τραγούδι πάντα θα ξεχωρίζει.

Δυόμιση χρόνια μετά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει αγγίξει ξανά τις καρδιές μας με ένα εκπληκτικό τραγούδι.

Τα «Δεύτερα Κλειδιά» ήρθαν για να προστεθούν στα μεγάλα τραγούδια που μας έχει χαρίσει η Ελεονώρα, μία από τις πιο σημαντικές φωνές στη γενιά της. Τα «Δεύτερα Κλειδιά» μίλησαν κατευθείαν στις ψυχές του κόσμου και γεύτηκαν επίσης την εμπορική επιτυχία.

Το πανέμορφο αυτό τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Καραδήμου και σε στίχους της Sunny Μπαλτζή, έχει καταγράψει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ διένυσε εφτά εβδομάδες στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού airplay chart.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
© 2021 SFAIRA FM | CREATED BY ITWORX