Η Κάτια Ζυγούλη εξομολογείται: «Ο σούπερ σταρ είναι ο υπέροχος πατέρας των παιδιών μας»

Ιδανική ενσάρκωση όλων των γυναικείων ρόλων σήμερα, η Κάτια Ζυγούλη μοιάζει με το πλέον εξελιγμένο μοντέλο σύγχρονης Ελληνίδας, η οποία δεν προτίθεται να αποποιηθεί την υγιή προσήλωση στις πατροπαράδοτες φόρμες, προσβλέποντας, ωστόσο, και στην αέναη εξέλιξη, χωρίς, όμως, να υποβαθμίζεται η αγάπη της για τους ανθρώπους. Σε ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά της -η οποία περιλαμβάνει τον σύζυγό της Σάκη Ρουβά και τα 4 παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα – ποζάρει για το περιοδικό Glow και μιλά στον Άρη Καβατζίκη για όλα!

Μια οικογένεια, ένας σύζυγος και τέσσερα παιδιά. Ποιο είναι το κλειδί της εσωτερικής ισορροπίας την οποία εκπέμπεις; Είμαι ευγνώμων για όσα έχω και αυτή η σκέψη μου δημιουργεί μια εσωτερική ισορροπία. Όταν έχεις ασφάλεια, υγεία και αγάπη στο σπίτι σου, νιώθεις πληρότητα και ηρεμία…. όλα τα υπόλοιπα είναι ανούσια παράπονα. Γκρίνια περασμένη στο DNA μας, από συνήθεια.

Πέρασες ποτέ από το στάδιο «θέλω να είμαι τέλεια στα πάντα, να ενεργώ με ακρίβεια όποτε και όπου με χρειάζονται»; Εννοείται. Και εννοείται πως τις περισσότερες φορές απέτυχα. Τέλεια δεν μπορώ να είμαι, άσε που θα ήμουν και πολύ βαρετή. Μπορώ να κάνω το καλύτερό μου και να προσπαθώ για το παραπάνω.

Είσαι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες. Υπήρξες ποτέ δέσμια της άψογης εικόνας σου προς τα έξω; Έχω υπάρξει, σε πολύ μικρότερη ηλικία. Στη δουλειά μου, οι απαιτήσεις ξεπερνούν την ανθρώπινη πραγματικότητα. Όμως, ομορφιά δεν είναι η τελειότητα. Είναι η ενέργεια, το χαμόγελο, η αγάπη που υπάρχει μέσα μας. Αυτό, τελικά, είναι που κρατάμε από τους ανθρώπους γύρω μας.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
© 2021 SFAIRA FM | CREATED BY ITWORX